Fa sport si salveaza o viata

 

Cristiana Mateoiu Fundația Inovatii Sociale Regina Maria

20% Complete
200 RON
Donations raised
1,000 RON
Target
2
Donations
I want to donate!

Pe 2 septembrie voi fi in Parcul Herastrau, unde Fundatia Regina Maria organizeaza evenimentul de strangere de fonduri pentru sute de femei fără venituri și asigurări de sănătate și copii ce suferă de boli metabolice, prin intermediul Policlinicilor Sociale ale Fundației.

O sa tzopaim la kangoo, o sa facem aerobic si functional training si, pt cei care au copii, o sa fie distractie pe cinste!

Vino la eveniment si DONEAZA pentru cauza!

Ajuta-ma sa strang partea mea de fonduri: 1000 de lei!

 

Multumesc

Cristiana


Read the story below or recommend this campaign to your friends.

in benefit of

Fundația Inovații Sociale Regina Maria este o organizație non-profit care deține singurele două policlinici sociale din țară. Prin intermediul celor două policlinici sociale, organizația oferă asistență medicală integrată persoanelor aflate într-o situație materială dificilă - persoanelor fără venit și fără asigurare medicală, precum și persoanelor cu venituri mici și foarte mici. 

Ajuta-ne sa redam acestor femei sanatatea si demnitatea. Ajuta-ne sa le redam copiilor mamele inapoi.

Am creat un eveniment sportiv special pentru tine, în care ne dorim să îmbini sportul în aer liber alături de familia, prietenii și colegii tăi cu faptele bune de care au nevoie sutele de femei și copii – pacienți ai Policlinicii Sociale Baba Novac. El face parte dintr-un proiect mai mare care se numeste Zambete pentru mame si copii pe care il avem de doi ani de zile  (aici detalii)

 

2 Donations

Anonymous

150 RON
01 Sep 2017
22 Aug 2017
Cristiana Mateoiu : Fundația Inovatii Sociale Regina Maria
Fa sport si salveaza o viata