Policlinica Socială Regina Maria nr. 1

Policlinica Socială Regina Maria nr. 1 a fost înfiinţată în 2011 şi oferă servicii medicale gratuite persoanelor care nu au venituri, nu au adăpost şi nu beneficiază de serviciile sistemului naţional de asigurări de sănătate.

Astăzi, Policlinica Socială Regina Maria nr. 1 inseamna peste 1.500 de pacienti care au primit îngrijiri gratuite, peste 5.000 de servicii medicale oferite anual, 27 de cadre medicale voluntare, mai mult de 100 de voluntari ce au dedicat peste 19.935 de ore semenilor lor. Cea de-a doua Policlinică Socială, care se va deschide până la finalul anului 2014, își propune să adreseze persoanele și familiile cu o situație financiară deficitară. Astfel, cei ale caror nevoi medicale depasesc pachetul garantat de asigurările de stat sau nu au posibilitatea de a apela la clinici private vor plăti o sumă modică la cea de a doua Policlinică Socială, în funcție de serviciul prestat.

Evenimente fundraising

In beneficiul: Policlinica Socială Regina Maria nr. 1

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună.

In beneficiul: Policlinica Socială Regina Maria nr. 1

Semimaratonul Internațional București este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și P

In beneficiul: Policlinica Socială Regina Maria nr. 1

Raiffeisen Bank Bucharest International Marathon este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletis

Pagini fundraising

Alerg pentru Policlinica Sociala Baba Novac la Bucharest Half Maraton 2016

Policlinica Sociala Baba Novac a Fundatiei PS Regina Maria este foarte importanta pentru oamenii care nu au venituri si asigurari de sanatate. Servici

525 RON Suma
52.5% Complete

Andrei Constantinescu aleargă pentru Policlinica Socială nr. 1

Salut! Sunt Andrei Constantinescu și pe 5 octombrie voi participa la Maratonul Internațional București. Am șansa de a fi suficient de sănătos p

215 RON Suma

Alexuța aleargă pentru Policlinica Socială nr. 1

Alexandra Bârsan aleargă pentru Policlinica Socială Baba Novac la proba de semi-maraton la Maratonul Internațional București.   "De alergat al

680 RON Suma

Iulia Roșioru aleargă pentru Policlinica Socială nr. 1

Iulia Roșioru aleargă pentru Policlinica Socială Baba Novac, la proba de ștafetă, alături de Rodica Neagu, Gabriela Ionică și Paul Buzilă.

770 RON Suma