Iulia Roșioru - Fundația Inovatii Sociale Regina Maria

Iulia Roșioru aleargă pentru Policlinica Socială nr. 1

770 RON Donatii stranse
100% Complete
500 RON Target
9 Donatii

 

Iulia Roșioru aleargă pentru Policlinica Socială Baba Novac, la proba de ștafetă, alături de Rodica Neagu, Gabriela Ionică și Paul Buzilă.

 

"Pentru că noi putem să oferim ajutor celor care au nevoie, am ales să susținem Policlinica Socială Baba Novac. Astfel putem da șansa la o viață normală celor din jurul nostru ce se luptă pentru a supraviețui. Lucrul cel mai nobil pe care îl poți face este să dăruiești celorlalți. Fă o pauză și gândește-te la tot ce îți oferă zilnic natura ca să poți trăi. Și totuși, natura nu îți cere niciodată nimic în schimb. Fă și tu la fel cu cei din jurul tău. Asta înseamnă să dăruiești cu adevărat."


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația Inovatii Sociale Regina Maria

Fundația Inovații Sociale Regina Maria este o organizație non-profit care deține singurele două policlinici sociale din țară. Prin intermediul celor două policlinici sociale, organizația oferă asistență medicală integrată persoanelor aflate într-o situație materială dificilă - persoanelor fără venit și fără asigurare medicală, precum și persoanelor cu venituri mici și foarte mici. 

Policlinica Socială Regina Maria nr. 1

Policlinica Socială Regina Maria nr. 1 a fost înfiinţată în 2011 şi oferă servicii medicale gratuite persoanelor care nu au venituri, nu au adăpost şi nu beneficiază de serviciile sistemului naţional de asigurări de sănătate.

Raiffeisen Bank Bucharest Marathon ~ 2014

Raiffeisen Bank Bucharest International Marathon este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București. Este cel

9 Donatii

Bogdan Pascu

35 RON
03 oct 2014

Simona Pascu

30 RON
Mult succes, sunt alaturi de voi! Sa fiti primii!
03 oct 2014

Tatiana Alexandru

50 RON
Bafta!
03 oct 2014

George Pantelimon

30 RON
02 oct 2014

Elena Serban

50 RON
30 sep 2014

Adina Sincan

300 RON
Stim ca putem conta pe tine sa fii cea mai buna. :)Multa bafta!
29 sep 2014

Alexandra Pascu

75 RON
Go go Team!
18 sep 2014

Marius Tarbasanu

50 RON
Aveti toate incurajarile si sustinerea mea pentru bunavointa de a ajuta oamenii aflati la nevoie. Mult succes!
17 sep 2014

Vlad Porumb

150 RON
Doresc sa sustin echipa printr-o donatie care sa ajute persoanele cu probleme. La urmatoarea editie a maratonului sunt decis sa ma alatur echipei si sa alergam impreuna.
17 sep 2014