Andrei Constantinescu - Fundația Inovatii Sociale Regina Maria

Andrei Constantinescu aleargă pentru Policlinica Socială nr. 1

215 RON Donatii stranse
43% Complete
500 RON Target
3 Donatii

 

Salut!

Sunt Andrei Constantinescu și pe 5 octombrie voi participa la Maratonul Internațional București. Am șansa de a fi suficient de sănătos pentru a alerga cursa de 21 km. Vă invit să fiți alături de mine în susținerea celor mai puțin norocoși, oferindu-le acces gratuit la sănătate prin serviciile medicale furnizate de Policlinicile Sociale. 

Vă sunt recunoscător și vă mulțumesc anticipat, atât în nume personal cât și în numele Fundației Regina Maria.

Cu drag și cu speranța că veti alerga la una dintre edițiile viitoare ale MIB,

Andrei


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația Inovatii Sociale Regina Maria

Fundația Inovații Sociale Regina Maria este o organizație non-profit care deține singurele două policlinici sociale din țară. Prin intermediul celor două policlinici sociale, organizația oferă asistență medicală integrată persoanelor aflate într-o situație materială dificilă - persoanelor fără venit și fără asigurare medicală, precum și persoanelor cu venituri mici și foarte mici. 

Policlinica Socială Regina Maria nr. 1

Policlinica Socială Regina Maria nr. 1 a fost înfiinţată în 2011 şi oferă servicii medicale gratuite persoanelor care nu au venituri, nu au adăpost şi nu beneficiază de serviciile sistemului naţional de asigurări de sănătate.

Raiffeisen Bank Bucharest Marathon ~ 2014

Raiffeisen Bank Bucharest International Marathon este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București. Este cel

3 Donatii

Bogdan Antonescu

55 RON
Spor la alergat si ne vedem la start!!!
28 sep 2014

Anonim Anonim

50 RON
22 sep 2014

Anonim Anonim

110 RON
18 sep 2014