Ciubotaru Maria-Irina - Fundația Inovatii Sociale Regina Maria

Cel mai frumos cadou de 40 de ani

385 RON Donatii stranse
38.5% Complete
1,000 RON Target
4 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Nimic nu e mai frumos decât să împarți bucuria cu cei care au nevoie de ajutor. Anul acesta am hotărât să îmi dăruiesc ziua de naștere unei cauze dragi mie.

Și pentru că nu vă pot strânge pe toți la o băută, după cum s-ar cuveni la celebrarea minunatei vârste de 40 de ani, cel mai frumos dar pe care mi-l puteți face este să fiți alături de mine și, în loc de cadou, să donați banii către acestă cauză.

Cele două policlinici sociale pe care le susțin prin aceste donații îngrijesc 5.500 de pacienți, dintre care 3.300 sunt complet neasigurați ori cu venituri foarte reduse, bolnavi cronici sau vârstnici care în această perioadă nefastă sunt neglijați de sistemul medical de stat. 

Vă mulțumesc tare! 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația Inovatii Sociale Regina Maria

Fundația Inovații Sociale Regina Maria este o organizație non-profit care deține singurele două policlinici sociale din țară. Prin intermediul celor două policlinici sociale, organizația oferă asistență medicală integrată persoanelor aflate într-o situație materială dificilă - persoanelor fără venit și fără asigurare medicală, precum și persoanelor cu venituri mici și foarte mici. 

Sustine Policlinicile Sociale

 

DE LA PANDEMIE LA SĂRĂCIE ȘI BOALĂ! RĂMÂNEM ALĂTURI DE CEI VULNERABILI

Dincolo de coronavirus, în comunitățile vulnerabile nu vedem decât mai multă sărăcie și mai multă boală decât de obicei.

Cu 200 de lei putem asigura doar un minim de tratament lunar pentru un pacient social, fără să punem la calcul și alte nevoi, cum ar fi investigații mai amănunțite sau hrană, apă, etc.

Daruieste ziua ta ~ 2020

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți

4 Donatii

Felicitari Irina! Restul cadoului il primesti personal
14 May 2020
13 May 2020

Cristina T

110 RON
Spre binele suprem al celor care au nevoie de sustinere
13 May 2020
Lamultean!
13 May 2020