Cel mai frumos cadou de ziua mea

 

Cristiana Mateoiu Fundația Inovatii Sociale Regina Maria

24.6% Complete
1,230 RON
Sumă strânsă
5,000 RON
Target
9
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Doneaza pentru ca Luciana si surioara ei sa poata avea parte de o masa calda in fiecare zi. Si un dus cald. Si un loc unde sa poate invata.

Luciana are 12 ani si locuieste impreuna cu sora ei Maria, de 10 luni, mama, bunica si strabunica intr-un sat de langa Bucuresti.  E desteapta, invata bine, joaca handbal in echipa scolii si are grija de surioara si strabunica ei ori de cate ori e nevoie si poate. Ea viseaza ca intr-o zi va construi o casa mare si frumoasa pentru ele, cu apa la robinet,  cu o cada adevarata si poate si cu o masina de spalat, pentru ca mama ei sa nu mai scoata iarna atatea galeti de apa din fantana, sa le incalzeasca pe soba si sa spele intr-una de mana in albie.

Noi credem ca Luciana are dreptul sa se bucure si ea, ca cei mai multi copii din aceasta tara, inca de acum de un asemenea "lux": apa curenta si calda pentru un dus in fiecare zi. Si de un aragaz pe care mama ei sa gateasca cate ceva, in fiecare zi. Si un birou cu veioza la care sa continue sa invete, in fiecare zi. Lucruri simple, de baza, care pentru ea sunt astazi, in mod nedrept, doar un vis.

Maria -10 luni, sora - malformatie congenitala de cord, deficiente de malnutritie si intarziere neurologica.

Florina, 30 de ani, mama - ultimul loc de munca: femeie de servici la aeroport, deocamdata si-a pierdut locul de munca.

Pusa - 49 de ani, bunica - pacienta cu afectiuni oncologice, in prezent in tratament cu citostatice; a ramas fara loc de munca acum 2 ani.

Strabunica, 85 de ani - pensionara

Luciana - fetita care isi va salva intreaga familie. Daca noi o ajutam pe ea sa mearga mai departe.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Fundația Inovații Sociale Regina Maria este o organizație non-profit care deține singurele două policlinici sociale din țară. Prin intermediul celor două policlinici sociale, organizația oferă asistență medicală integrată persoanelor aflate într-o situație materială dificilă - persoanelor fără venit și fără asigurare medicală, precum și persoanelor cu venituri mici și foarte mici. 

Doneaza pentru ca Luciana si surioara ei sa poata avea parte de o masa calda in fiecare zi. Si un dus cald. Si un loc unde sa poate invata.

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, îți dai seama că acesta este, poate, cel mai fr

 

9 Donații

Doris

50 RON
12 Mar 2021

Anonymous

300 RON
O sa fie bine! ❤️
10 Mar 2021

Delia Cioc

75 RON
Felicitări pentru inițiativa! Va țin pumnii!
10 Mar 2021
10 Mar 2021
Un vis pe care il visezi singur e doar un vis. Un vis pe care-l visam impreuna e o realitate. John Lennon
04 Feb 2021
150 RON
Cu mare drag!
01 Feb 2021
01 Feb 2021
Sper sa aduc o schimbare!
01 Feb 2021

Anonymous

300 RON
29 Jan 2021