Cel mai frumos cadou de ziua mea

 

Wargha Enayati Fundația Inovatii Sociale Regina Maria

11% Complete
550 RON
Sumă strânsă
5,000 RON
Target
4
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Ajută o mamă sărmană și bolnavă să se ridice din nou!

În pandemie, mamele bolnave și sărmane, dar și toti ceilalți bolnavi din categorii dezavantajate, trăiesc cea mai neagră perioadă a vieții lor, și așa nu tocmai ușoară.

Și-au pierdut serviciul, astfel și ultima sursă de venit, și-au pierdut acoperișul de deasupra capului, ajungând să bată cu copiii de mână la ușa rudelor sau la adăposturile sociale, toate acestea în timp ce ei continuă să fie bolnavi și înspăimântați că își vor lăsa copiii singuri pe lume.

Peste 11.000 de consultații a acordat echipa Fundației Inovatii Sociale Regina Maria către aproape 1.600 de pacienți sociali ai celor două policlinici în anul care s-a încheiat. Aceștia au putut beneficia astfel de asistență medicală, analize și tratament, câștigând timp alături de copiii lor.

Susține și tu sănătatea unei mame sărmane timp de o lună: cu 200 de lei îi poți asigura un minim de investigații și tratament lunar!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Fundația Inovații Sociale Regina Maria este o organizație non-profit care deține singurele două policlinici sociale din țară. Prin intermediul celor două policlinici sociale, organizația oferă asistență medicală integrată persoanelor aflate într-o situație materială dificilă - persoanelor fără venit și fără asigurare medicală, precum și persoanelor cu venituri mici și foarte mici. 

mâncare caldă pe masă. Un acoperiș deasupra capului. Haine curate. Grijă pentru sănătate. Un loc de muncă. Acces la educație pentru copii. Șansa la un viitor mai bun. Toate acestea sunt daruri neprețuite, pe care ne e frică să nu le pierdem din cauza pandemiei.

Pacienții fundației noastre, mii de oameni sărmani și bolnavi, fără loc de muncă și fără asigurări medicale trăiesc cu toate aceste frici cu mult timp înainte ca pandemia să existe în viețile noastre.

Alege și tu ajuți miile de mame sărmane și bolnave să primească medicamentele și tratamentele de care au atâta nevoie pentru a putea fi în continuare alături de copiii lor. 

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, îți dai seama că acesta este, poate, cel mai fr

 

4 Donații

LA MULTI ANI, WARGHA!
03 Feb 2021
Putinul de la mine si de a altii, cu siguranta se va transforma intr-un mare bine! La multi ani, draga Wargha!
02 Feb 2021
La multi ani, Wargha! Felicitari pentru tot ceea ce faci! Chapeau!
01 Feb 2021
La mulți ani!
01 Feb 2021
Wargha Enayati : Fundația Inovatii Sociale Regina Maria
Cel mai frumos cadou de ziua mea