Ioana Teodorescu - Fundația Inovatii Sociale Regina Maria

525 RON Donatii stranse
52.5% Complete
Vreau sa fac o donatie!

Pe 2 septembrie voi fi la Marea Tzopaiala, evenimentul de strangere de fonduri pentru programul fundatiei, Zambete pentru mame si copii

Vreau sa ajut 5 femei fara venituri sa primesca asistenta medicala din partea Fundatiei Regina Maria: consultatie de medicina generala, un set de analize de sange de baza, 4 sedinte de nutritie

Ajuta-ma sa strang 1000 de lei si vino si tu la Marea Tzopaiala!

Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația Inovatii Sociale Regina Maria

Fundația Inovații Sociale Regina Maria este o organizație non-profit care deține singurele două policlinici sociale din țară. Prin intermediul celor două policlinici sociale, organizația oferă asistență medicală integrată persoanelor aflate într-o situație materială dificilă - persoanelor fără venit și fără asigurare medicală, precum și persoanelor cu venituri mici și foarte mici.

Zambete pentru mame si copii sanatosi

Ajuta-ne sa redam acestor femei sanatatea si demnitatea. Ajuta-ne sa le redam copiilor mamele inapoi.

Marea topaiala

Am creat un eveniment sportiv special pentru tine, în care ne dorim să îmbini sportul în aer liber alături de familia, prietenii și colegii tăi cu faptele bune de care au nevoie sutele de femei

succes!
02 Sep 2017

Anonymous

27 Aug 2017
Pentru sufletul unei femei!
25 Aug 2017
Mult succes!