Fundația Inovatii Sociale Regina Maria

O masa calda in fiecare zi. Un dus cald. Un birou la care sa poata invata.

Status: Fundraising

Doneaza pentru ca Luciana si surioara ei sa poata avea parte de o masa calda in fiecare zi. Si un dus cald. Si un loc unde sa poate invata.

Sumă:

Donații:

Vrei să fii fundraiser? Contactează Organizația

Luciana are 12 ani si locuieste impreuna cu sora ei Maria, de 10 luni, mama, bunica si strabunica intr-un sat de langa Bucuresti.  E desteapta, invata bine, joaca handbal in echipa scolii si are grija de surioara si strabunica ei oridecateori e nevoie si poate. Ea viseaza ca intr-o zi va construi o casa mare si frumoasa pentru ele, cu apa la robinet,  cu o cada adevarata si poate si cu o masina de spalat, pentru ca mama ei sa nu mai scoata iarna atatea galeti de apa din fantana, sa le incalzeasca pe soba si sa spele intr-una de mana in albie.

Noi credem ca Luciana are dreptul sa se bucure si ea, ca cei mai multi copii din aceasta tara, inca de acum de un asemenea "lux": apa curenta si calda pentru un dus in fiecare zi. Si de un aragaz pe care mama ei sa gateasca cate ceva, in fiecare zi. Si un birou cu veioza la care sa continue sa invete, in fiecare zi. Lucruri simple, de baza, care pentru ea sunt astazi, in mod nedrept, doar un vis.

Maria-10 luni,sora- malformatie congenitala de cord, deficiente de malnutritie si intarziere neurologica

Florina, 30 de ani, mama- ultimul loc de munca: femeie de servici la aeroport, deocamdata si-a pierdut locul de munca

Pusa-49 de ani, bunica - pacienta cu afectiuni oncologice, in prezent in tratament cu citostatice; a ramas fara loc de munca acum 2 ani

Strabunica, 85 de ani-pensionara