Fundația Inovatii Sociale Regina Maria

Fundația Inovatii Sociale Regina Maria

Ajută o mamă sărmană și bolnavă să se ridice din nou

Status: Fundraising

mâncare caldă pe masă. Un acoperiș deasupra capului. Haine curate. Grijă pentru sănătate. Un loc de muncă. Acces la educație pentru copii. Șansa la un viitor mai bun. Toate acestea sunt daruri neprețuite, pe care ne e frică să nu le pierdem din cauza pandemiei.

Pacienții fundației noastre, mii de oameni sărmani și bolnavi, fără loc de muncă și fără asigurări medicale trăiesc cu toate aceste frici cu mult timp înainte ca pandemia să existe în viețile noastre.

Alege și tu ajuți miile de mame sărmane și bolnave să primească medicamentele și tratamentele de care au atâta nevoie pentru a putea fi în continuare alături de copiii lor. 

[ Show more ]

550 RON

Sumă:

1

Galantomi:

4

Donații:

Vrei să fii fundraiser? Contactează Organizația

 

În pandemie, mamele bolnave și sărmane, dar și toti ceilalți bolnavi din categorii dezavantajate, trăiesc cea mai neagră perioadă a vieții lor, și așa nu tocmai ușoară.

Și-au pierdut serviciul, astfel și ultima sursă de venit, și-au pierdut acoperișul de deasupra capului, ajungând să bată cu copiii de mână la ușa rudelor sau la adăposturile sociale, toate acestea în timp ce ei continuă să fie bolnavi și înspăimântați că își vor lăsa copiii singuri pe lume.

Peste 11.000 de consultații a acordat echipa Fundației Inovatii Sociale Regina Maria către aproape 1.600 de pacienți sociali ai celor două policlinici în anul care s-a încheiat. Aceștia au putut beneficia astfel de asistență medicală, analize și tratament, câștigând timp alături de copiii lor.

Susține și tu sănătatea unei mame sărmane timp de o lună: cu 200 de lei îi poți asigura un minim de investigații și tratament lunar!