Apel caritabil: Ecograf pentru pacientii defavorizati. Donezi si primesti la schimb servicii medicale

Status: Fundraising

Ecograful salvează viețile bolnavilor nevoiași!

Beneficiarii noștri - bolnavii cronici care au o nevoie constantă de investigarea bolilor de care suferă, vârstnicii bolnavi și singuri care nu își permit financiar să meargă la doctor, dar și femeile și barbații tineri care nu cunosc posibilitatea de a-și face controale de rutină  -  nu au dreptul la ecografii in sistemul de stat pentru ca sunt neasigurati.

Doneaza pentru a le oferi acces la investigatia salvatoare de vieti, iar pentru donatia ta, noi te recompensam cu ecografii si alte servicii medicale la Clinica Sala Palatului si Enayati Medical City. Vezi aici pachetele medicale: https://fundatiainovatiisociale.ro/apel-caritabil-ecograf/

Target:

Vrei să fii fundraiser? Contactează Organizația

Aproape 11.000 pacienți vulnerabili, fără venituri sau cu venituri mici, vor putea beneficia pe o perioadă de 4 ani de ecografii gratuite sau la preț redus datorită contribuției tale:

- ecografii abdominale

- ecografii mamare