Sustine Policlinicile Sociale

De 10 ani ajutam mii de oameni sa isi recapete nu doar Sanatatea, ci si Demnitatea, oferindu-le servicii medicale gatuite sau la preturi foarte mici in cele doua policlinici sociale ale Fundatiei: Baba Novac si Sala Palatului.

[ Show more ]
Galantomi:

1

Donatii:

41

Suma:

5,830 RON

Evenimente fundraising

In beneficiul: Sustine Policlinicile Sociale

Prin galantom.ro îți poți îndemna prietenii care vor să iți cumpere un cadou de ziua ta să facă, în schimb, o donație pentru una dintre cauzele cu care tu simți că rezonezi. 

385 RON

Suma:

1

Galantomi:
4 Donatii

In beneficiul: Sustine Policlinicile Sociale

Prin galantom.ro îți poți îndemna prietenii care vor să iți cumpere un cadou de ziua ta să facă în schimb o donație pentru una dintre cauzele beneficiare cu care tu simți că rezonezi. 

2,140 RON

Suma:

1

Galantomi:
15 Donatii

In beneficiul: Sustine Policlinicile Sociale

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună.

3,305 RON

Suma:

3

Galantomi:
22 Donatii

Pagini fundraising

Cel mai frumos cadou de 40 de ani

Nimic nu e mai frumos decât să împarți bucuria cu cei care au nevoie de ajutor. Anul acesta am hotărât să îmi dăruiesc ziua de naștere unei

1,000 RON Target
385 RON Suma
4 Donatii
38,5% Complete

Imi daruiesc ziua de nastere

Dragi prieteni, stiti, desigur deja ca pe 3 februarie este o zi binecuvantata, pentru ca m-am nascut eu. O spun evident, cu cea mai mare modestie. Si,

2,500 RON Target
2,140 RON Suma
15 Donatii
85,6% Complete