Violeta Buta - Fundația Inovatii Sociale Regina Maria

Cel mai frumos cadou de ziua mea

300 RON Donatii stranse
Vreau sa fac o donatie!

Nimic nu e mai frumos decât să împarți bucuria cu cei care au nevoie de ajutor. Anul acesta am hotărât să îmi dăruiesc ziua de naștere unei cauze dragi mie.

Cel mai frumos dar pe care mi-l poți face este să fii alături de mine și, în loc să îmi faci un cadou, să donezi banii către acestă cauză.

Împreună suntem mai buni!

Îți mulțumesc că ești alături de mine și, dacă îți place ideea, îți poți dărui și tu ziua de naștere pe ziuata.galantom.ro!

Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația Inovatii Sociale Regina Maria

Fundația Inovații Sociale Regina Maria este o organizație non-profit care deține singurele două policlinici sociale din țară. Prin intermediul celor două policlinici sociale, organizația oferă asistență medicală integrată persoanelor aflate într-o situație materială dificilă - persoanelor fără venit și fără asigurare medicală, precum și persoanelor cu venituri mici și foarte mici.

Ajuta peste 60 de adulti si copii sarmani din 2 sate uitate de lume

Doneaza orice suma si ajuta acesti oameni sa nu mearga la culcare flamanzi!

Sunt 14 familii nevoiase din 2 sate din Dobrogea, Satul Calfa si Gradina, la care am ajuns si anul trecut in perioada Craciunului. In aceste familii sunt 35 de copii care se confrunta dintotdeauna cu numeroase lipsuri materiale, care locuiesc in niste case darapanate si care traiesc tare greu.

Daruieste ziua ta ~ 2020

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți

Anonymous

22 Jul 2020