Proiecte

Status Fundraising

Ecograful salvează viețile bolnavilor nevoiași!

Beneficiarii noștri - bolnavii cronici care au o nevoie constantă de investigarea bolilor de care suferă, vârstnicii bolnavi și singuri care nu își permit financiar să meargă la doctor, dar și femeile și barbații tineri care nu cunosc posibilitatea de a-și face controale de rutină  -  nu au dreptul la ecografii in sistemul de stat pentru ca sunt neasigurati.

Doneaza pentru a le oferi acces la investigatia salvatoare de vieti, iar pentru donatia ta, noi te recompensam cu ecografii si alte servicii medicale la Clinica Sala Palatului si Enayati Medical City. Vezi aici pachetele medicale: https://fundatiainovatiisociale.ro/apel-caritabil-ecograf/

Target:

DE LA PANDEMIE LA SĂRĂCIE ȘI BOALĂ! RĂMÂNEM ALĂTURI DE CEI VULNERABILI

Dincolo de coronavirus, în comunitățile vulnerabile nu vedem decât mai multă sărăcie și mai multă boală decât de obicei.

Cu 200 de lei putem asigura doar un minim de tratament lunar pentru un pacient social, fără să punem la calcul și alte nevoi, cum ar fi investigații mai amănunțite sau hrană, apă, etc.

Status Fundraising

De 9 ani, Hero Afterschool, aflat la 15 km de București, în comuna Clinceni, dezvoltă proiecte pentru copiii aflați în situații vulnerabile, în pericol de abandon școlar, din cauza situației financiare precare, a abuzurilor sau abandonului familial.

Status Fundraising

Ajuta-ne sa redam acestor femei sanatatea si demnitatea. Ajuta-ne sa le redam copiilor mamele inapoi.

Status Fundraising

Hello, my name is Jorge, I am a student at the EA in Bucharest, and I have created this campaign in collaboration with Fundatia Inovatii Sociale Regina Maria in order to help Corbeanca Educational Center. They focus on helping underprivileged children with their studies during these difficult times, the only problem is that they are heavily underfunded.

The purpose of this fundraiser is to offer these children a warm daily meal, before the program starts, so that they can focus and calm their hunger through meals supplied by the local food producers. In plus, the money we raise will contribute to the aquisition of new school materials as well as insure the tranportation costs for the volunteers.

Target:

Status Fundraising

Doneaza pentru ca Luciana si surioara ei sa poata avea parte de o masa calda in fiecare zi. Si un dus cald. Si un loc unde sa poate invata.

Status Fundraising

mâncare caldă pe masă. Un acoperiș deasupra capului. Haine curate. Grijă pentru sănătate. Un loc de muncă. Acces la educație pentru copii. Șansa la un viitor mai bun. Toate acestea sunt daruri neprețuite, pe care ne e frică să nu le pierdem din cauza pandemiei.

Pacienții fundației noastre, mii de oameni sărmani și bolnavi, fără loc de muncă și fără asigurări medicale trăiesc cu toate aceste frici cu mult timp înainte ca pandemia să existe în viețile noastre.

Alege și tu ajuți miile de mame sărmane și bolnave să primească medicamentele și tratamentele de care au atâta nevoie pentru a putea fi în continuare alături de copiii lor.

Status Fundraising

Doneaza orice suma si ajuta acesti oameni sa nu mearga la culcare flamanzi!

Sunt 14 familii nevoiase din 2 sate din Dobrogea, Satul Calfa si Gradina, la care am ajuns si anul trecut in perioada Craciunului. In aceste familii sunt 35 de copii care se confrunta dintotdeauna cu numeroase lipsuri materiale, care locuiesc in niste case darapanate si care traiesc tare greu.

Status Inchis

Policlinica Socială Regina Maria nr. 1 a fost înfiinţată în 2011 şi oferă servicii medicale gratuite persoanelor care nu au venituri, nu au adăpost şi nu beneficiază de serviciile sistemului naţional de asigurări de sănătate.

Status Inchis

Majoritatea cunoastem tragedia din Colectiv. Cosmin Patlageanu  a fost prezent in acea seara. A suferit arsuri si a fost intoxicat cu gaz.