Fundația Inovatii Sociale Regina Maria

Fundația Inovatii Sociale Regina Maria

3 LUNI DE SIGURANȚĂ PENTRU 10 FAMILII DIN UCRAINA

Status: Inchis

10 familii de refugiați care vor aștepta sfârșitul războiului în România, vor beneficia de cazare într-o pensiune confortabilă alături de alți compatrioți.

[ Show more ]
0% Complete

0 RON

Sumă:

0

Galantomi:

0

Donații:

60,000 RON

Target:

Vrei să fii fundraiser? Contactează Organizația

 

În comuna Corbeanca avem posibilitatea să găzduim laolaltă 10 familii, fiecare spațiu de locuit fiind dotat cu chicinetă și baie, înconjurați de grija oferită de o întreagă comunitate care încearcă să le fie alături pentru cele mai multe din nevoile lor.

Locuirea împreună poate oferi mamelor refugiate confortul de a-și găși un loc de muncă pe perioada șederii în România, în timp ce bunicii sau celelalte mame pot avea grijă de toți copiii celor 10 familii.

Comunitatea din Corbeanca s-a mobilizat încă din prima zi de conflict pentru a veni în ajutorul refugiaților aflați în tranzit în centrele din comună și continuă să o facă pentru toți cei rămași în zonă. Centrul educațional din Corbeanca al Fundației Inovații Sociale Regina Maria funcționează în prezent ca și hub de colectare de donații  (de unde toate familiile se aprovizionează zilnic cu cele necesare), firme din localitate sau împrejurimi le oferă locuri de muncă adaptate pregătirii lor, copiii sunt înscriși la grădinițe și școli locale și sunt susținuți suplimentar în centrul nostru educațional, iar medicii fundației asigură asistență medicală.

Devino și tu fundraiser pentru aceste familii și ajută cu orice sumă:

-150 de lei asigură transportul unei persoane într-o lună

-600 de lei asigură produse alimentare pentru o masă caldă pe zi

-2000 de lei asigură cazarea unei familii pe lună